recunoaste-te! part 3

Am chirpiciu la ochi precum strabunicu pe cosciug si merg pe strada cu noile mele tocuri de firma, uitandu-ma dupa masini. Sunt asortata, am combinat doua chestii: materialul sclipitor si culorile curcubeului, ca sa atrag atentia. Dar nici dracu nu se uita.

Ma uit printre picioare si vad un om, pe langa jumatea de parc. Cersesc o tigara si imi da. Cred ca ii place de mine. Ma cracanez suav cand da sa plece ca sa il atrag in mrejele mele. Ma asez pe banca in timp ce fumez tigara si vorbesc la telefon de rasuna in tot orasul. Nu trece nicio masina, deci dau sa plec, imi iau geanta galbena cu accesorii verzi, mov, rosii si albastre si ajung acasa.

Acasa, deschid calculatorul, imi arata 0, dau sa scriu idul si apar mai multe cifre. Imi dau seama ca l-am deschis pe cel de calculat (eh, se mai intampla, am toate culorile-n cap, hellooo). Deschid computerul si intru pe mess: id: catzelusha_secsy_rupe_tot_shuk si parola: 123456. Ma intampina iuby1, iuby2 si iuby3. Sunt fermecatoare. Unul din ei ma intreaba “cand myo ma-i facy ji mye odat-a??”. Pun smileul “;;)” si ies. Mai pun un strat de chirpici, ca sa reziste in timpul somnului si adorm. Il visez pe iuby3… cel mai frumos vis… afara e cald si frumos… suntem in masina… eu, aia guraliva… hi hi hi… cineva ne filmeaza… ma trezeste alarma telefonului: “Am norocu’ scris in frunte, e norocu’meu…”.

Ma ridic din pat, ma duc la baie, ma mai chirpicesc putin, imi iau geanta de toate zilele si plec la scoala. In curtea scolii imi apare in fata ochilor un baiat fermacator. Textul “gigolo italiano” imi ia fata tencuita. Ma duc cu prietena mea cea mai buna (copia mea) dupa liceu la o tigara si vad o tipa in departare cu geanta ca a mea. “Da-mi-ai limbi!”, urlu, si chicotesc. Cei din jur se uita la mine. “Manca-mi-ai pi**a”, adaug eu, multumita. Termin tigara si plec.

Ajung in clasa, imi arunc geanta in banca, flencan o ciunga ca asa e la moda si continui sa merg prin clasa, hanoracul meu cu playboy de la ppt atragand baietii, hi hi hi.

Textul de mai sus este un pamflet. Orice urma de ironie este absolut intentionata.

Edy

8 Responses to “recunoaste-te! part 3”


 1. 1 robyy1 20 October 2009 at 23:29

  Mor de ras :)))))…hai ca esti genial,ce sa mai!

 2. 2 unul din doi 20 October 2009 at 23:35

  Plm, nu sunt eu domnu primar? :)))

 3. 4 sleeplessme 20 October 2009 at 23:36

  Si cu iuby2 ce s-a intamplat? 😀

 4. 5 robyy1 20 October 2009 at 23:46

  Acum am facut si legatura postului,mi-am dat seama 100% despre fata asta,chiar e penala rau :))

 5. 6 boredman 21 October 2009 at 10:21

  “cand myo ma-i facy ji mye odat-a”
  “Am norocu’ scris in frunte, e norocu’meu” =))

 6. 7 memoirsofacrazygeisha 21 October 2009 at 15:24

  :)) :)) :)) super tare post-ul asta 😀 stau si ma gandesc cine o fi dar nu imi dau seama dar sunt prea multe tute cu fondu de ten pe fata de 1 cm…sau poate kiar mai mult……..

 7. 8 boredman 21 October 2009 at 22:45

  imi place hanoracul din poza. 😡


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s
scrieti adresa pentru a primi noutatile prin mail

Join 15 other followersarhiva

calendar

zeList

statistici

 • 64,108 vizualizari

… si nu uitati:


Spune NU drogurilor!


%d bloggers like this: